Ertugrul – Episodi 443Ertugrul – Episodi 443

21:00 13/07/2019

Sirma hiqet sikur është në

anën e të motrës, por në fakt ajo vazhdon hakmarrjen e saj.

Gyndodu dhe Turgut janë vënë në ndjekje të thesarit.

Por një kurth i ngritur mund tju kushtojë shumë rëndë…

Çfarë do të ndodhë në përplasjen mes Ertugrulit dhe Aribukës?

A do të fitojë votat në këshill Ilbilge?

Të ngjashme