Ertugrul – Episodi 445

Posta

Ertugrul – Episodi 445

21:00 13/07/2019

Songur Tekin sjell një

letër në kamp. Çfarë është shkruar në të?

Njerëzit e Aribukës janë bërë gati për hakmarrjen finale. Po ashtu edhe Turguti

me Ilbilgen.

Çfarë do të ndodhë në takimin mes Ertugrulit dhe Berkan hanit?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi