Ertugrul – Episodi 446


Ertugrul – Episodi 446

23:30 14/07/2019

Cili është rezultati i

takimit të Ertugrulit në çadrën e mongolëve?

Sirma zbulohet për ato çfarë ka bërë në sy të të gjithë bejlerëve.

Po ashtu edhe bashkëpunëtori i saj që bleu votat e bejlerëve.

Një betejë e përgjakshme sërish mes Ertugrulit dhe njerëzve të Aribukës.

Tashmë Ertugruli ka dhe një aleat.

Të ngjashme