Ertugrul – Episodi 447


Ertugrul – Episodi 447

17:16 15/07/2019

Spiuni i Aribukës arrin të

shtijë në dorë disa dokumente shumë të rëndësishme.

Çfarë vendimi do të marrë Ilbilge për motrën e saj?

A do ta falë Ilbilge Sirmen?

Vazhdon lufta e përgjakshme mes Ertgrulit, mongoleve dhe Aribukës…

Kush do të jenë fituesit?






Të ngjashme