Ertugrul – Episodi 448


Ertugrul – Episodi 448

22:00 16/07/2019

A do të shërohet Ilbilge?
Ertugruli rikthehet me fitore në kamp.
Ai nuk di asgjë çfarë ka ndodhur në kampin e Umureve.
Bamsi ka nisur stervitjen për luftëtaret e ardhshëm të fisit më të fortë të rajonit…
Çfare e mundon nënë Hajmenë?
Osmani duket se e ka zgjedhur profesionin e tij në kamp…
Një dasmë pritet të gëzojë të gjithë familjen dhe fisin e Ertugrulit.
Tashmë duket sikur nuk ka më armiq rreth e rrotull.
Osmani që tani duket se kërkon të jetë i pari dhe më i forti mes 3 vëllezërve.
Tashmë Ertugruli dhe Ilbilge janë burrë e grua.
Çfarë do të ndodhë me Osmanin e vogël?
Si do të themelojë Ertugruli perandorinë më të madhe të kohës?

Të ngjashme