Ertugrul – Episodi 448/2

Ertugrul – Episodi 448/2

22:00 17/07/2019

Një dasmë pritet të gëzojë të gjithë familjen dhe fisin e Ertugrulit.
Tashmë duket sikur nuk ka më armiq rreth e rrotull.
Osmani që tani duket se kërkon të jetë i pari dhe më i forti mes 3 vëllezërve.
Tashmë Ertugruli dhe Ilbilge janë burrë e grua.
Çfarë do të ndodhë me Osmanin e vogël?
Si do të themelojë Ertugruli perandorinë më të madhe të kohës?

Të ngjashme
UKT