ETIKETA E PARAQITJES SE MIRE DHE PRODUKTET VENDASE NE CIKLIN “HISTORI SHQIPTARE”!ETIKETA E PARAQITJES SE MIRE DHE PRODUKTET VENDASE NE CIKLIN “HISTORI SHQIPTARE”!

13:06 09/04/2015

Të ftuar:

Julian Zguro – Shef restoranti “Millenium” dhe “Opium” (SUSHI)

Alma Cupi – Gazetare ABC NEWS

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari 
Të ngjashme