1 shekull burg

  • Trafiku i drogës, 1 shekull burg për shqiptarët dhe grekët

    Një gjykatë greke ka dënuar me më shumë se 1 shekull burg (128 vite burg) 8 persona të një grupi kriminal që trafikuan 1.5 ton drogë në Greqi më 7 Prill 2017. Pjesë e këtij grupi kriminal ishte edhe një avokat grek në Pire, i cili u dënua me...
Emisione