3 vjet në emigracion merr ndihmë ekonomike në Kamëz

  • STOP – EMISIONI 139 (SEZONI 3)

    Kur të zenë derën caracat, “Stop” zgjidh problemin e qytetarit. Gjergji Pine, një qytetar nga Tirana ankohet në “Stop”, se dy caraca pranë banesës së tij, i kanë krijuar probleme me lagështinë, i kanë thyer pllakat dhe i rrezikojnë banesën.Punonjësit e bashkisë i kanë krasitur vetëm degët, pa i...
  • STOP – EMISIONI 138 (SEZONI 3)

    Dita e verës në Tiranë dhe Elbasan, pjesë e festës Linda e Zaho Rama. Sot në Tiranë dhe Elbasan u festua dita e verës. Rrugët u mbushën me njerëz dhe nuk munguan aktivitetet e shumta, organizuar nga bashkitë e dy qyteteve. “Stop” sjell atmosferën në kryeqendrën e festës, Elbasan,...
Emisione