6 me 0

  • Spanja mund thellë Kroacinë

    Nënkampione bote por përballë Spanjës u shfaq një skuadër shumë e dobët. Kroacia humbi 6-0 përballjen për Nations League. Ekipi vendas i përbërë nga 6 lojtarë titullarë të Real Madrid dhe i drejtuar nga një trajner barcelonist shembi mitin e ngritur në Rusi 2018. Spanjollët ishin të papërmbajtshëm. Spanjollët...
Emisione