Albano Zhapaj

 • I morën 4 500 euro, në përfundim të studimeve 3-vjeçare i thonë se nuk mund të marrë diplomë

  Merita Lika, studente e infermierisë në “Albanian University”, ishte në prag të diplomimit kur i thanë nga universiteti, që kjo nuk është e mundur, pasi nuk është pajisur me numër matrikullimi për shkak të mesatares së ulët të gjimnazit. Ajo ka paguar 4 500 euro për 3 vjet, por...
 • STOP – EMISIONI 184 (SEZONI 4)

  Divorce “alla shqiptare”, nënat nuk takojnë dot fëmijët e tyre. Xhevahire Mehmeti nga Peqini tregon se ka qenë e martuar prej 11 vitesh, martesë nga e cila erdhën në jetë 3 vajza. Xhevahirja u divorcua nga i shoqi dhe gjykata ia njohu kujdestarinë bashkëshortit. Prej shumë kohësh, ajo nuk...
 • Mungesa e diplomave, përgjegjës Bordi i Administrimit dhe administratori

  Një tjetër denoncim ka mbërritur në “Stop” për mungesën e kartonave të diplomës. Këtë herë problematika është prezente në Universitetin e Durrësit “Aleksandër Moisiu”. Studentja që ankohet, ka që në Qershor, që ka përfunduar studimet për marrëdhënie publike, por nuk e ka marrë diplomën fizikisht. Ligji i ri i...
 • STOP – EMISIONI 79 (SEZONI 4)

  Opozita kthehet në parlament dhe godet kryeministrin me vezë. Opozita u kthye sot në sallën e parlamentit, por punimet e Kuvendit u mbyllën për pak minuta, pasi një nga deputetët demokratë, Endri Hasa qëlloi me vezë kryeministrin Rama.Dy ditë më parë kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi, kishte deklaruar, se...
Emisione