Alketa Çela

  • RUDINA – EMISIONI 24 PRILL 2019!

    Të ftuar: Pirro Milkani – Producent/ Regjisor/ Aktor Ema Andrea – Aktore Një film thriller që ka brenda shumë mister dhe enigma të pazgjidhura. Në kuadër të javës spanjolle të letërsisë 2019, ambasada spanjolle në Tiranë shfaqi ditën e djeshme premierën e filmit “Zgjimi i Enver Simakut”. Ky film...
Emisione