ambasadat

  • Basha: Ambasadat të mos bëhen palë

    Deklaratës së ambasadës amerikane se Parlamenti dhe qeveria të dala nga zgjedhjet e 2017 janë legjitime, Lulzim Basha iu përgjigj duke u kujtuar raportin më të fundit të Departamentit Amerikan të Shtetit, ku sipas tij pasqyrohej shqetësimi për blerjen e votave. Ai kërkoi që ndërkombëtarët të jenë të paanshëm...
  • Ambasadat, fotot e rralla të fëmijëve shqiptarë

    2 Korriku përkon me një ngjarje të rëndësishme në Shqipëri, pikërisht me atë që në historinë e pas viteve ’90, do të njihej si dita e ambasadave. Kastriot Dervishi, ish-drejtori i arkivit të Ministrisë së Brendshme, ka pasuar në 26 vjetorin e kësaj datë, foto e fëmijëve shqiptar të...
Emisione