Ambasadorja gjermane

  • Ambasadorja gjermane: Mjedis jo “fair” për biznesin

    Gjermania është një prej 7 investitorëve më të mëdhenj në ekonominë shqiptare, por ambasadorja gjermane thote se eksperienca e viteve të fundit ka lënë shije jo të mirë tek sipërmarrësit që ushtrojnë prej vitesh aktivitetin e tyre në Shqipëri. Në pritjen e organizuar nga Shoqata Gjermane e Industrisë dhe...
  • Ambasadorja gjermane: Opozita të kthehet në parlament

    Ambasadorja gjermane në Tiranë, Susanne Schutz, ka bërë thirrje të martën që opozita të rikthehet në Kuvend. “Ne jemi të mendimit që në demokraci nevojitet një opozitë, por edhe për këtë opozitë vendi është në parlament dhe unë i bëj apel opozitës që të kthehet përsëri në parlament sepse ka...
Emisione