Anastasia Kvitko

  • Anastasia Kvitko, Kim Kardashian ruse

    Kim Kardashian është një nga femrat më seksi në botë, por së fundi ajo ndjen rrezikun e një rivaleje të fortë, ruses Anastasia Kvitko. 22-vjeçarja ka marrë shumë famë dhe ndjekës në rrjetet sociale, ku fansat e krahasojnë pikërisht me Kim Kardashian. Por duket se ky krahasim nuk i...
Emisione