anija e konfiskuar nga SHBA

  • Korea e Veriut ultimatum SHBA-së

    Korea e Veriut ka kërkuar kthimin e menjëhershëm të anijes së mallrave të konfiskuar nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës javën e kaluar. “Plaçkitje të paligjshme” e ka konsideruar shteti komunist veprimin e autoriteteve amerikane. Anija e mallrave që transportonte qymyr u ndalua dhe konfiskua nga Departamenti Amerikan i...
Emisione