ardian trebicka

  • ZONE E LIRE – EMISIONI 618

    Të ftuar: G-Wizze – Antisistem / Burg ne Angli, droge dhe hip hop. G-Wizze ka nje mesazh te koduar Intervista – “Kukuband” Justina Aliaj – ‘Nga ke humbur?’ Justina Aliaj rikthehet ‘Mbretereshe’ ne TK Intervista – “Mbreteresha Justine” Xhesika Polo – Muzike / Xhesika Polo rikthehet me ‘vetem nje...
  • RUDINA – ARDIAN TREBICKA: RRUGA IME NE MUZIKE: KESHILLA GJATE ARGJERIMIT PER ATA QE VUAJNE NGA ULÇERA APO GASTRITI!

    Të ftuar: Ardian Trebicka – Këngëtar Ai është një nga këngëtarët që gjithmonë ka spikatur në muzikën shqiptare për zërin e tij melodioz dhe për këngët me ndjenjën e fortë të dashurisë. Ardian Trebicka, që prej fillimit të viteve 2000 ka qenë shumë aktiv, duke i dhuruar publikut 5...
  • Video/ Ardian Trebicka rikthehet me një koncert recital 

    Ai është një nga këngëtarët që gjithmonë ka spikatur në muzikën shqiptare për zërin e tij melodioz dhe për këngët me ndjenjën e fortë të dashurisë. Ardian Trebicka, që prej fillimit të viteve 2000 ka qenë shumë aktiv, duke i dhuruar publikut 5 albume me këngë. Por duket se...
Emisione