Armir Grimaj

  • Ish portieri i Vllaznisë, Armir Grimaj në listën e 11 të arrestuarve

    Mes listës së 11 personave të arrestuar nga grupi kriminal i Safet Bajrit, ishte dhe emri i Armir Grimajt. Ai ka qenë portier i ekipit të futbollit të Vllaznisë në vitet 1998-2000 si dhe drejtor teknik i skuadrës. Në vitin 2013 ai ishte në listën e kandidatëve për deputet. Armir...
Emisione