Arsim Toro

  • Të prekur nga diabeti, por nuk përballojnë dot kostot e mjekimit (Video)

    Saimir Dozhe, është vetëm 35 vjeç dhe vuan nga diabeti. Rastësia e bëri të mësojë dhe të kuptojë problemin e tij. Saimiri kërkon rimbursimin e fishave për diabetikët, pasi në një muaj i kushtojnë 80 mijë Lekë të vjetra. Arsim Toro, nga Shoqata e Diabetikëve thotë, se numri i...
  • STOP – EMISIONI 170 (SEZONI 4)

    Vlorë, fiton dëmshpërblimin, por përmbarimi nuk e ekzekuton. “Stop” ka udhëtuar drejt Vlorës, në lagjen “10 korriku”, për një problem të zonjës Feride Dini.Në vitin 2012 pronarët e truallit kërkuan lirimin e tokës, ku kishin ndërtuar 6 familje.Një prej tyre ishte dhe Feride Dini, e cila iu drejtua gjykatës...
Emisione