ARTAN KOLA

  • ZONE E LIRE – EMISIONI 618

    Të ftuar: G-Wizze – Antisistem / Burg ne Angli, droge dhe hip hop. G-Wizze ka nje mesazh te koduar Intervista – “Kukuband” Justina Aliaj – ‘Nga ke humbur?’ Justina Aliaj rikthehet ‘Mbretereshe’ ne TK Intervista – “Mbreteresha Justine” Xhesika Polo – Muzike / Xhesika Polo rikthehet me ‘vetem nje...
  • ZONE E LIRE – EMISIONI 552

    LINDA REI – Trans / Linda Rei: Isha djalë, por ja përse u bëra vajzë Intervista: “NJË TRANS SI LINDA REI”   ARMIDA,  CHAIRA – Eros / Armida dhe Chaiza: ‘Lodrat e seksit, pasioni ynë’ Intervista: “TE ZAKONI I EPSHIT” Intervista: “SEX TOY”   ARTAN KOLA – Artan Kola...
Emisione