asetet kriminale

  • Asetet kriminale, jo më në dorë të gjykatave

    Qeveria ka vendosur që mos e lerë më në dorë të gjykatave administrimin e aseteve që konfiskohen nga krimi i organizuar. Një projektligj i firmosur nga ministrja e Financave Anila Denaj, tashmë i jep të drejtë Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara që të marrë në...
Emisione