Atalanta Kraja

  • RUDINA – EMISIONI 30 PRILL 2019!

    Të ftuar: Eni Çobanin – Juristja Ajo është një person i dashur për publikun shqiptar falë pasionit dhe përkushtimit që ka ndaj drejtësisë. Kohët e fundit, një lajm jo i këndshëm për jetën e saj i tronditi të gjithë. Juristja Eni Çobani, teksa udhëtonte për në qytetin e Torpojës bashkë...
Emisione