Athanasakis

  • ATSH, Frrok Cupi takim me sekretarin grek Nikos Athanasakis (31 tetor 1998)

    Drejtori i Agjensisë Telegrafike Shqiptare , Frrok Çupi gjatë një mbledhje me sekretarin grek Nikos Athanasakis, u shpreh se do të bashkëpunojnë më shumë. Ata shprehën besimin se bashkëpunimi i hershëm i Agjensisë Shqiptare të Lajmeve dhe asaj greke do të rritet me tepër. Sot u përurua dhe lidhja e...
Emisione