atmofera e ditës së verës në Elbasan.

  • STOP – EMISIONI 138 (SEZONI 3)

    Dita e verës në Tiranë dhe Elbasan, pjesë e festës Linda e Zaho Rama. Sot në Tiranë dhe Elbasan u festua dita e verës. Rrugët u mbushën me njerëz dhe nuk munguan aktivitetet e shumta, organizuar nga bashkitë e dy qyteteve. “Stop” sjell atmosferën në kryeqendrën e festës, Elbasan,...
Emisione