atsh

  • Hapësira të reja publike dhe dy lulishte afër ATSH

    Punimet për rikualifikimin urban të bllokut të banimit që shtrihet përgjatë rrugës “Fadil Rada”, në afërsi të Agjencisë Telegrafike Shqiptare, janë drejt përfundimit. Ndërhyrja e kryer me financime të Bashkisë, ka mundësuar shtimin e lulishteve dhe hapësirave të reja publike. Edhe për banoret e këtij blloku në Njësinë numër 2,...
  • ATSH, Frrok Cupi takim me sekretarin grek Nikos Athanasakis (31 tetor 1998)

    Drejtori i Agjensisë Telegrafike Shqiptare , Frrok Çupi gjatë një mbledhje me sekretarin grek Nikos Athanasakis, u shpreh se do të bashkëpunojnë më shumë. Ata shprehën besimin se bashkëpunimi i hershëm i Agjensisë Shqiptare të Lajmeve dhe asaj greke do të rritet me tepër. Sot u përurua dhe lidhja e...
  • Kryeministri Pandeli Majko takim në ATSH (05 tetor 1998)

    Kryeministri Pandeli Majko kryen vizitën e rradhës në ATSH, ku në takimin me drejtorin Frrok Çupi theksoi se shtypi është partneri i parë për të dhënë vizionin e duhur mbi realitetin politik në vend dhe imazhin e Shqipërisë në botë. Si pjesë e imazhit Shqiptar bën pjesë Pozita dhe...
Emisione