autobusët nuk njohin vendimin e udhëtimit pa biletë

  • STOP – EMISIONI 167 (SEZONI 4)

    Demagogjia e udhëtimit me libër/ përbetimi bindës Kryemadhit. Nisma e ministres së kulturës Elva Margariti, që në Ditën Ndërkombëtare të Librit, do të udhëtohej falas në autobusët urbanë të kryeqytetit, nuk ka gjetur zbatim. Gazetarët e “Stop” provuan të udhëtojnë me libër në vend të biletës, në linjën e...
  • Dështon nisma e ministres për udhëtim falas në urbane kush ka libër në dorë

    Nisma e ministres së kulturës Elva Margariti, që në Ditën Ndërkombëtare të Librit, do të udhëtohej falas në autobusët urbanë të kryeqytetit, nuk ka gjetur zbatim. Gazetarët  e “Stop” provuan të udhëtojnë me libër në vend të biletës, në linjën e Kombinatit, Unazës së Re dhe Uzinës së Autotraktorëve,...
Emisione