Autoriteti i Aviacionit Civil shqiptar

  • Edhe Shqipëria ndalon fluturimet e Boeing 737

    Edhe në Shqipëri do të ndalohet fluturimi i avionëve Boing 737-8 dhe 737-9 Max, pas aksidentit fatal që ndodhi me një tip të këtij aeroplani me shoqërinë ajrore “Ethiopian Airlines”, ku humbën jetën 157 persona. Autoriteti i Aviacionit Civil Shqiptar e ka bërë publike këtë masë përmes një njoftimi...
Emisione