Bruno Pollogati

 • Rudina – Emisioni 11 korrik 2019!

  Të ftuar: Denisa Daka – Avokate Bruno Pollogati – Këngëtar Loreta Berhami – Botuese “Pegi”...
 • ZONE E LIRE – EMISIONI 616

  Të ftuar: Lek Plepi, Linda Morina – Lek Plepi & Linda Morina / Dy ‘perbindeshat’ thyejne rrjetin me nje duet Marius Dervishi alias Zeberkovi, Andi Zenelaj – Kjo video funny thyen rrjetin / Zebervoki e merr ‘Me terezi’ Intervista – “Me terezi” Henri Cili Politike / Perse Edi...
 • KUSH VJEN PER DREKE? – EMISIONI 165

  Të ftuar: Bruno Pollogati dhe Febi Shkurti...
 • RUDINA – ELI FARA DHE REVOLT KLAN; DOM ERNEST TROSHANI; “ONE LIFE”!

  Të ftuar: Eli Fara – Këngëtare Febi Shkurti dhe Bruno Pollogati – Grupi Revolt Klan Ferdinand Samarxhi – Gazetar dhe analist fetar Jonida Troqe – Departamenti i Shitjeve, Telekom Albania Dr. Majlinda Cani – Mjeke në Spitalin Hygeia, Tiranë...
Emisione