Cuci

 • Siguria ushqimore, ministri: Kam vërejtjet e mia (Video)

  Ministri i Bujqësisë Blendi Çuçi, deklaroi nga studio e emisionit “Opinion” në Tv Klan se ka vërejtje e tij lidhur me sigurinë ushqimore në vend. Sipas tij shumë subjekte janë gjobitur, pas kontrolleve të kryera nga AKU. “Unë si ministër kam vërejtjet e mija, por nuk duhet të themi...
 • 1 milion Dollarë për Universitetin Bujqësor

  Në kuadër të Paktit për Universitetin, qeveria shqiptare do t’i japë 1 milion Dollarë, Universitetit Bujqësor të Tiranës, para të cilat do të shërbejnë për të ngritur një fermë eksperimentale. Ministri i Bujqësisë, Bledi Çuçi bëri me dije se ferma me një sipërfaqe 135 hektarë, ngrihet për herë të...
 • Albanian PM Rama announces cabinet reshuffling

  Albanian Prime Minister Edi Rama has announced a cabinet reshuffling, changing four ministers, including the minister of Interior, Saimir Tahiri. The move comes as Albanian opposition has occupied the boulevard in front of the Prime Ministry Building since Feb. 18, calling Edi Rama to resign in favor of a...
 • Çuçi prezanton 5 variantet e ndarjes territoriale

  Ministri për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi  prezantoi në Kuvend pesë variantet e ndarjes së re administrative-territoriale, mbi të cilat komisioni i reformës përkatëse do të duhet të vendosë për projektin final brenda javës së ardhshme. Prezantimi i 5 varianteve u bë në prani të anëtarëve të komisionit të reformës...
 • Ekspertja suedeze: Reforma administrative, me konsensus

  Lisa Frederikson, përfaqësuese e Ambasadës së Suedisë, që po asiston qeverinë Shqiptare në kryerjen e reformës administrative, kërkon konsensus dhe gjithëpërfshirje në realizimin e saj. Ish –sekretari suedez i shtetit për reformën territoriale në vendin e tij, kujton se as në Suedi nuk pati 100 % konsensus. Në tryezën me...
Emisione