Dario Doka

  • RUDINA – EMISIONI 15 MAJ 2015!

    Të  ftuar: Ilda Bejleri – Moderatore sportive Ajo është një gazetare sportive shumë e komentuar, e cila gjithmonë tërheq vëmendjen e medias. Bëhet fjalë për një moderatore dhe gazetare të suksesshme, ku prej vitesh tashmë drejton programe sporti. Ilda Bejleri, ishte sot e ftuar në emisionin “Rudina” në Tv...
Emisione