deklaratat per musolinin

  • Furtunë kritikash për kreun e PE

    Antonio Tajani është gjendur mes furtunës së kritikave, thirrjeve për dorëheqje dhe kërksave për falje, ndër të cilat ka zgjedhur këtë të fundit. Shkak u bë një deklaratë në një intervistë radiofonike të pak ditëve më parë ku shprehej se diktatori fashist Benito Musolini kishte bërë edhe gjëra të...
Emisione