dem

  • 402 milion USD fatura për rrugën e papërfunduar Tiranë – Elbasan

    Dëmi ekonomik për të gjithë rrugën Tiranë – Elbasan është 36.8 milion dollarë. Raporti përfundimtar i auditit në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë ka gjetur se për të tre segmentet ka patur planifikime dhe shtesa në kontratë të cilat janë bërë pasi kompania kontraktore ka kryer njëherë punimet, por...
  • Toreadori humb betejën me demin

    Një toreador spanjoll u godit për vdekje nga demi me të cilin po luftonte, gjatë një festivali në Francë. Ivan Fandino, 36 – vjeç, u pengua në mantelin e tij dhe u rrëzua përtokë. Ishte pikërisht ky momenti kur demi e shpoi me brirë në mushkëri. I shpallur kampion...
Emisione