dëshpërblimi i gruas Vlorë

  • STOP – EMISIONI 170 (SEZONI 4)

    Vlorë, fiton dëmshpërblimin, por përmbarimi nuk e ekzekuton. “Stop” ka udhëtuar drejt Vlorës, në lagjen “10 korriku”, për një problem të zonjës Feride Dini.Në vitin 2012 pronarët e truallit kërkuan lirimin e tokës, ku kishin ndërtuar 6 familje.Një prej tyre ishte dhe Feride Dini, e cila iu drejtua gjykatës...
Emisione