deshton gjyqi ndaj shullazit

  • Dështon sërish gjyqi në Apel për Shullazin

    Për herë të pestë për mungesë të avokatëve, Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda ka shtyrë procesin gjyqësor ndaj Emiljano Shullazit dhe 4 bashkëpunëtorëve të tij. Seanca tjetër u caktua në datën 25 Mars dhe një nga vendimet e gjykatës ishte caktimi i një avokati kryesisht në mënyrë...
Emisione