Dhurata Thanasi

 • RUDINA – EMISIONI 19 PRILL 2019!

  Të ftuar: Denada Çapi – Mësuese në Durrës Miranda Hoxha – Specialiste në Bashkinë e Tiranës, në profilin Inxhiniere Agrare Qëndresa Sadriu – Bankiere në Prishtinë Dhurata Thanasi – Administratore “Lugës Argjendtë” Ismet Shehu – Shef Kuzhine “Cereni”...
 • RUDINA – EMISIONI 08 SHKURT 2019!

  Të ftuar: Mihrije Braha – Këngëtare Lori Braha – Këngëtarr Për më shumë se 40 vite, ajo ka prekur skenën shqiptare dhe prej vitesh është një figurë mjaft e njohur në tregun e muzikës. Bëhet fjalë për këngëtaren e njohur, Mihrije Braha emri i së cilës është shumë i...
 • OPINION – USHQIME TE RREZIKSHME?

  Të ftuar: Dhurata Thanasi – Luga e Argjendtë Rashela Shehu – Gazetare Arvin Kita – Otium Enea Hoti – Drejtor i përgjithshëm në Drejtorinë Rregullatore Perputhshmërinë në Buqësi, Ushqim dhe Zhvillim Rural Saimir Kodra – Moderator i emisionit “STOP” Ilir Pilku – Ekspert i Buqësisë Çdo ditë në Shqipëri...
 • OPINION – DESHIRA PER TE NJOHUR BOTEN!

  Të ftuar: Julian Lala – Moderator Lavdie Zymberi – Travel Blogger Dhurata Thanasi – Luga e Argjendë Elona Varfi – Sipërmarrëse Emi Gliozheni – Biologe Klinika Gliozheni Arjan Konomi – Gazetar Nertila Arifi – Studente Igli Pustina – Zhytës     Moderatori Julian Lala është personi që ka udhëtuar...
 • OPINION – PASIONI PER EMBELSIRAT

  Të ftuar: Dhurata Thanasi – Guzhiniere Enes Reka – Pastiçer Jani Sidheri – Pastiçer Kristi Janku – Themeluese e Brandit “Kikiliciouss” Ilir Hysaj – Specialist çokollatash Zhaklina Bano – Resorant “Blerimi” Lushnjë Iva Tiço – Gazetare Saimir Kodra – Moderator i emisionit ” STOP”   E  ftuar në “Opinion”...
 • OPINION – PIJET TRADICIONALE SHQIPTARE!

  Të ftuar: Arbër Çepani, Rigers Kaçorri, Dhurata Thanasi, Levent Nurellai, Artan Balaj, Blerim Kokomani, Ilir Dushkaj dhe Fation Tila Prodhimi i rakisë është një traditë e vjetër në vendin tonë, por disa zona shquhen për një përgatitje më të veçantë të saj. Arbër Çepani, i cili ka një biznes privat...
 • RUDINA – VASJAN LAMI; CAJRAT ME LULE; TURISTE PROFESIONISTE!

  Të ftuar: Vasjan Lami – Aktor Dhurata Thanasi- Administratore e “Luga e Argjendte” dhe “Ambasadore e Food revolution” Teuta Borova – Sipërrmarrëse, turiste profesioniste...
 • RUDINA – NENA DHE VAJZAT HEROINA QE SHPETUAN FOSNJEN E BRAKTISUR DHE ZAHIRETE E DIMRIT!

  Të ftuar: Fatbardha Zerani, Alba Zerani, Ina Zerani, Dhurata Thanasi – Administratore “Luga e argjendtë”, ambasadore e “Food Revolution”...
Emisione