disk

 • STOP – EMISIONI 24 (SEZONI 4)

  Skandali në “Stop”, hetim personave të kapur nga kamera e fshehtë. Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Stop” u transmetuan me zë dhe figurë punonjësit e policisë, duke shitur pjesët e këmbimit në ofiçinën e policisë me para nën dorë. Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, në Ministrinë e...
 • Skandali në Stop, hetim personave të kapur nga kamera e fshehtë

  Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Stop” u transmetuan me zë dhe figurë punonjësit e policisë, duke shitur pjesët e këmbimit në ofiçinën e policisë me para nën dorë. Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, në Ministrinë e Brendshme në bashkëpunim me Prokurorinë e Tiranës ka nisur hetimet për...
 • Ofiçina e policisë shet pjesët e makinave të sekuestruara (Video)

  Kamera e fshehtë e emisionit “Stop” shfaqi me zë dhe figurë sesi ofiçina e policisë tregton pjesët e këmbimit të makinave të sekuestruara, apo të atyre që janë përfshirë në aksidente. Qytetari iu drejtua rojes së policisë, i cili e lidhi me mekanikun. Ky i fundit i premtoi pjesët...
 • STOP – EMISIONI 23 (SEZONI 4)

  Lali Eri si Enveri dhe fakti i ri i TV Rama. Sot nisi aplikimi për Lotarinë Amerikane dhe shumë qytetarë shqiptarë lanë cdo punë e u ngujuan në kompjuter, për të përfituar nga kjo mundësi.Në një inspektimet e kryebashkiakut Veliaj, një grua i reciton një vjershë të ngjashme si...
Emisione