dituri

  • Njerëzit e shkolluar mbajnë larg mjekun

    Sa më i shkolluar dhe i ditur të jesh, aq më e zhvilluar është korja e trurit, e për rrjedhojë aq më pak rrezik për t’u prekur nga sëmundjet neurodegjenerative. Ky është shpjegimi pse një tru më i ditur është më i mbrojtur në shëndetin mendor. Në fakt, sipas...
Emisione