Dorjana Hibro

  • “Ringjallet” i moshuari: Në 2011 ka qenë vdekja ime

    Pak kohë më parë emisioni “Stop” ishte në Orikum të Vlorës, nga ku solli rastin e të moshuarit Selim Hodo. Ky i fundit shkoi në gjendjen civile për të aplikuar për kartën e re të identitetit, por mësoi se zyrtarisht ishte i vdekur. “Vajta në gjendjen civile të Orikumit...
  • STOP – EMISIONI 195 (SEZONI 4)

    Letrat e Ramës për Bashën, cfarë mendojnë qytetarët?! Disa fëmijë kërcejnë të frymëzuar nga “fllonxat” e “Stop”.Opozita ka shtyrë për të dielën e 2 qershorit protestën e paralajmëruar për të sot, për shkak të festës fetare dhe festës së fëmijëve. Mazhoranca ka shtyrë për nesër hapjen e fushatës, për...
  • STOP – EMISIONI 165 (SEZONI 4)

    Vjedhja e bankave me devizën: të pasurohemi si politikanët?! Është kthyer tashmë në traditë, që fëmijët argëtohen e kërcejnë me emisionin “Stop” e koreografinë e “fllonxave” tona. Edhe sot disa prindër kanë sjellë në redaksinë tonë videot e fëmijëve të tyre duke u përpjekur të sinkronizohen me kërcimin hyrës...
Emisione