Dr.Silvana Mishtaku Jani

  • RUDINA – EMISIONI 18 PRILL 2019!

    Bujar Asqeriu – Aktori Nën lëkurën e tij janë mishëruar rreth 120 personazhe të papërsëritshëm që u kanë përcjellë shikuesve emocione dhe ndjenja të forta në vite. Me 42 vite karrierë, Bujar Asqeriu është një ndër aktorët e mëdhenj të skenës së teatrit dhe filmit shqiptar. “Nderi i Kombit”,...
Emisione