drejtori i emergjencave civile Gjirokastër

  • I groposet banesa, banorja: T’i jap 2 mln Lekë kryetares dhe të më bëjë shtëpinë

    “Stop” ka udhëtuar drejt Gjirokastrës, ku në Shkurt të 2018-s, si pasojë e rrëshqitjeve të dheut janë dëmtuar 3 katet e para të një pallati, në zonën e njohur si Kodra e Shtufit. Por një vit më pas, gjendja mbetet e njëjtë. Banorët thonë se nuk kanë marrë mbështetje...
  • STOP – EMISIONI 162 (SEZONI 4)

    Komisioni i Prokurimit Publik anulon tenderin e stadiumit Prrenjas. Pak muaj më në emisionin “Stop” u trajtua problematika e stadiumit të Përrenjasit, një investim 1 miliardë lekë i qeverisë shqiptare. “Domosdova” është në kategorinë amatore, megjithatë qyteti do të ketë një stadium me 500 vende. Kryetarja e bashkisë, Miranda...
Emisione