drejtoria e gjendjes civile.

  • STOP – EMISIONI 165 (SEZONI 4)

    Vjedhja e bankave me devizën: të pasurohemi si politikanët?! Është kthyer tashmë në traditë, që fëmijët argëtohen e kërcejnë me emisionin “Stop” e koreografinë e “fllonxave” tona. Edhe sot disa prindër kanë sjellë në redaksinë tonë videot e fëmijëve të tyre duke u përpjekur të sinkronizohen me kërcimin hyrës...
  • STOP – EMISIONI 94 (SEZONI 4)

    Tinguj ciftelie dhe refuzim dekretesh. Një qytetar amerikan shfaqet në një video, duke i rënë ciftelisë.Jeff Charest ka zgjedhur ta studiojë këtë instrument të rrallë në Universitetin e Kardifit në Angli.Presidenti Meta ka refuzuar sot të dekretojë propozimin e kryeministrit Rama për ministër të jashtëm, Gent Cakaj.”Zëri i Amerikës”...
Emisione