emanuela

  • FAMILJA!

    Familja – Episodi 32 – Gjirokastra pjesa 1! Familja – Episodi 32 – Gjirokastra pjesa 2! Familja – Episodi 32 – Gjirokastra pjesa 3! Familja – Episodi 32 – Porta e fatit!...
  • FAMILJA!

    Episodi 26 – Pjesa 1 Episodi 26 – Pjesa 2 Episodi 26 – Pjesa 3...
  • “Ka një mesazh për ty”/ Sakrifica e babait “hero” të Emanuelës

    Dashuria e prindit për fëmijën dhe e fëmijës për prindin është dashuria më e madhe e kësaj bote. Sakrificat që bën një prind për fëmijën e tij janë ndër sakrificat më sublime, të cilat nuk ka roman apo film që t’i përshkruajë. Një fakt të tillë e vërteton edhe...
Emisione