Emisioni Stop 14 maj 2019

 • 20 vjet më pas, ansjë ndryshim në spitale (Video)

  Disa qytetarë kanë sjellë në redaksinë e “Stop” video, ku tregohet cilësia e ushqimit në ambientet e spitaleve. Mish i kalbur e mollë të prishura, janë ato, që u ofrohen pacientëve në regjim spitalor. Emisioni “Stop” ka nxjerrë nga arkiva një kronikë të 10 shkurtit 1999, kur kryeministri i...
 • Arrestohet e shlyen dënimin, Oficeri i Policisë Gjyqësore i grabit telefonin

  Ergis Zenelak nga Korça i drejtohet emisionit “Stop”, pasi në vitin 2017 e arrestuan duke ndihmuar një person të kalonte kufirin në mënyrë të paligjshme. Në momentin e arrestimit kishte me vete 3 telefona dhe kartën e identitetit. Pas shlyerjes së dënimit,OPGJ Edion Stena, e sorollati për të marrë...
 • “Po ta kisha mbajtur në shtëpi, do e kisha gjallë gruan sot”

  Xhemil Kararaj iu drejtua emisionit “Stop” për të sjellë shqetësimin lidhur me Prokurorinë e Fierit dhe Institutin e Mjekësisë Ligjore. Bashkëshortja e tij ka ndërruar jetë në Spitalin Nënë Tereza në Tiranë në 18 Mars, pas peripecive që nisën nga mjeku i familjes, Spitali Rajonal i Fierit e deri në...
 • STOP – EMISIONI 182 (SEZONI 4)

  Video e rrallë, kur kryeministri Majko provonte gjellën e spitalit. Disa qytetarë kanë sjellë në redaksinë e “Stop” video, ku tregohet cilësia e ushqimit në ambientet e spitaleve. Mish i kalbur e mollë të prishura, janë ato, që u ofrohen pacientëve në regjim spitalor. Emisioni “Stop” ka nxjerrë nga...
Emisione