Emisioni Stop 26 prill 2019

  • “I thanë ke marrë grua grekofone dhe e arrestuan” (Video)

    Emisioni “Stop” në Tv Klan i është rikthyer çështjes së dëmshpërblimeve të ish të përndjekurve, të cilët sorollaten për vite me radhë nëpër institucione dhe ende nuk po marrin atë që u takon. Servete Gaxha, e bija e Idriz Gaxhës, i internuar në Tepelenë, është ankuar pranë emisionit “Stop”...
  • Të prekur nga diabeti, por nuk përballojnë dot kostot e mjekimit (Video)

    Saimir Dozhe, është vetëm 35 vjeç dhe vuan nga diabeti. Rastësia e bëri të mësojë dhe të kuptojë problemin e tij. Saimiri kërkon rimbursimin e fishave për diabetikët, pasi në një muaj i kushtojnë 80 mijë Lekë të vjetra. Arsim Toro, nga Shoqata e Diabetikëve thotë, se numri i...
  • STOP – EMISIONI 170 (SEZONI 4)

    Vlorë, fiton dëmshpërblimin, por përmbarimi nuk e ekzekuton. “Stop” ka udhëtuar drejt Vlorës, në lagjen “10 korriku”, për një problem të zonjës Feride Dini.Në vitin 2012 pronarët e truallit kërkuan lirimin e tokës, ku kishin ndërtuar 6 familje.Një prej tyre ishte dhe Feride Dini, e cila iu drejtua gjykatës...
Emisione