Emisioni Stop 4 tetor 2018

 • Konvikti lë jashtë studentët e strehon të punësuarit

  Studentet e Inxhinierisë dhe Sporteve u ankuan në “Stop” për konviktin, pasi nuk gjejnë vende për të banuar siç u takon. Edhe pse kanë qenë më parë me dhoma, kur shkuan për të rinovuar kontratën iu thanë se vendet janë zënë. “Unë kam 2 javë që kam bërë një...
 • Banorët i japin 28 mln lekë, punonjësi i sigurimeve “zhduket”

  Disa banorë të fshatit Zvezdë të Korçës denoncuan në emisionin “Stop” vjedhjen e kontributeve të sigurimeve shoqërore. Një banor u shpreh: “Prindërit donin të paguanin sigurimet për pensioni. Njohëm një person këtu që punonte te sigurimet, i cili u nxorri nga 12 vite punë, 2 milionë e 600 mijë...
 • STOP – EMISIONI 24 (SEZONI 4)

  Skandali në “Stop”, hetim personave të kapur nga kamera e fshehtë. Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Stop” u transmetuan me zë dhe figurë punonjësit e policisë, duke shitur pjesët e këmbimit në ofiçinën e policisë me para nën dorë. Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, në Ministrinë e...
 • Skandali në Stop, hetim personave të kapur nga kamera e fshehtë

  Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Stop” u transmetuan me zë dhe figurë punonjësit e policisë, duke shitur pjesët e këmbimit në ofiçinën e policisë me para nën dorë. Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, në Ministrinë e Brendshme në bashkëpunim me Prokurorinë e Tiranës ka nisur hetimet për...
Emisione