Emisioni Stop 8 janar 2019

  • “Shtrëngoje këtu! Fort! Ndieje fort aty”, gjyqtari kërkon ryshfet dhe jo vetëm… (Video)

    Një histori tronditëse publikohet në emisionin “Stop”. Gazetarët e programit kanë marrë rrëfimin e një nëne, e cila u përball me kërkesën e gjyqtarit për raport seksual dhe para, vetëm për të siguruar kujdestarinë e fëmijës së saj. Në kamerën e fshehtë përfshihen disa gjyqtarë dhe psikologia Elona Meçani,...
  • STOP – EMISIONI 92 (SEZONI 4)

    Protesta në ZDF/ skaner për Pajtime Fetahun. Protesta e studentëve në Shqipëri dhe kushtet e tyre në konvikte kanë zënë vend në një kronikë të televizionit gjerman ZDF. Edhe sot studentët e vijuan protestën e tyra para kryeministrisë, madje hodhën edhe lëndë tymuese. Ata thonë, se janë të vendosur...
Emisione