Eurosocialistët

  • FRESH, punësimi i të rinjve socialistë (31 tetor 1998)

    Partia Socialiste  në prani të Kryeministrit Majko, zëvëndëskryeministrit Meta dhe Ministrit të Punës Rrapi, organizuan konferencë me të rinjtë socialiste ku thelbi i bisedës ishte punësimi i tyre. Eurosocialistët kërkuan eliminimin e fondeve të dhëna për punët publike për të siguruar vënde të reja pune. Ndër alternativat e punësimit...
Emisione