Facebook Messenger

 • Facebook del jashtë funksionit

  Facebook Messenger ka dalë jashtë funksionimit për disa minuta në një shumë vende të Evropës dhe Ameriës Veriore. Mijëra përdorues u prekën nga ky bllokim i sistemit, të cilët nuk mund të dërgonin mesazhe. Nga problemi u prek aplikacioni Facebook Messenger në Android dhe IOS, por edhe në versionin...
 • Ndryshon Facebook Messenger

  Facebook Messenger do të ndryshojë pamje. Duke nisur nga e marta, përdoruesit do të kenë një aplikacion më të thjeshtë dhe më tërheqës. I quajtur nga Facebook, Messenger 4, ky version ka si qëllim që të rifokusohet tek bisedat, duke e bërë më të lehtë për të lundruar në...
 • Messenger do dalë jashtë përdorimit javën e ardhshme

  Aplikacioni shumë popullor i Facebook, të cilin të gjithë e përdorim për të shkëmbyer mesazhe me njëri-tjetrin do dalë jashtë përdorimit në disa telefona celularë që kanë si sistem operimi Microsoft Windows. Ky shërbim që ofron Messenger, nuk do funksionojë në ata smartphone që përdorin sistemin 8.1 të Windows...
 • Facebook ka një lajm të keq për ata që vonohen në takime

  Facebook vjen me risi në Messenger. Që prej ditës së sotme, aplikacioni i Facebook-ut u jep mundësinë përdoruesve të ndajnë me miqtë e tyre privatisht vendndodhjen e tyre, në mënyrë që ata të shikojnë  live lëvizjen e tyre në hartë. Mesazhi për “shpërndarjen e vendndodhjes” i quajtur “live location”...
 • Facebook vjen me një tjetër risi

  Mesazhet që dërgoni në Facebook së shpejti do të kenë mbrojtje shtesë kundër  “përgjuesve”, me një opsion të ri të koduar, i quajtur  “biseda sekrete”. Një bisedë që është e koduar mund të lexohet vetëm nga dërguesit dhe pranuesit e mesazhit, duke parandaluar zbatimin e ligjit të mesazheve me...
Emisione