Fatjon Balla

  • RUDINA – EMISIONI 08 MAJ 2019!

    Alma Ajazi Bossuet – Diplomate/Ish Miss Irma Libohova – Këngëtare Alma Ajazi me Irma Libohovën i bashkon një miqësi e ndërtuar prej vitesh. Fillimisht janë njohur në Michigan në vitin 2001 pasi Alma Ajazi në atë kohë ishte prezantuese në koncertet dhe aktivitetet kulturore ku vinin këngëtarët shqiptarë. Ndërsa...
Emisione