Felicite Tomlinson

  • Shuhet në moshën 18-vjeçare motra e këngëtarit të One Direction

    Felicite Tomlinson, motra e këngëtarit të One Direction Louis Tomlinson, është ndarë nga jeta në moshën 18-vjeçare. E reja, e cila aspironte të bëhej stiliste dhe që kishte 1.3 milionë ndjekës në Instagram, sipas BBC vdiq në apartamentin e saj në perëndim të Londrës, si pasojë e arrestit kardiak....
Emisione